2021. gada pirmie divi mēneši Denta M zobārstniecībā

Kopš 2020. gada beigām darbu atsākusi zobārste Madara Ozoliņa, kas Valmierā veic zobu labošanu pieaugušajiem un bērniem, kā arī zobu protezēšanu un ekstrakciju. 

Šobrīd Madarai jau izveidojusies stabila rinda ar 4 nedēļu pierakstu, tomēr joprojām gaidam pacientus, kas zobus laboja pirms 2017. gada vasaras.

Zobārste Līva Ciemiņa jau pamatīgi nostiprinājusi klientu loku un šobrīd ir pieprasīta zobārste Valmierā un Vidzemē ar ļoti labām atsauksmēm. Arī pie Līvas pacientu rinda ir aptuveni 4 nedēļas.

Zobārsts|ķirurgs Mārtiņš Ločmelis joprojām ceturtdienās pieņem pacientus uz zobu ekstrakcijām, tai skaitā astotā jeb gudrības zoba raušanu, kā arī veic citas, sarežģītas raušanas. Aizvien lielāku popularitāti iegūst zaudētu zobu atjaunošana ar implantiem. Šobrīd piedāvājam šveiciešu Straumann implantus un franču ETK implantus, kā arī protezēšanu uz implantiem. 

Jāpiebilst, ka novērojama arī lielāka interese pēc kvalitatīvas zobu higiēnas, ko Denta M zobārstniecībā sniedz zobu higiēnistes Sniedze Krūzenberga un Ance Spiģere. Prieks, ka palielinās to klientu skaits, kas veic atkārtotas zobu higiēnas procedūras pie “sava” speciālista. 

Protams, milzīgs paldies arī asistentiem, kas šajā dīvainajā laikā, rūpīgi ievēro visus sterilitātes un higiēnas noteikumus, lai darbs turpinātos!

Paldies mūsu klientiem par atsauksmēm. Mums tās noteikti ir vērts palasīt un smelties iedvesmu strādāt vēl augstākā kvalitātē, potenciālajiem klientiem, lai pārliecinātos, ka Denta M zobārstniecība ir īstā vieta, kur kvalitatīvi parūpēties par zobu veselību.